Maakotheek heeft een V A C A T U R E ! 

Gezocht: Schooladviseur / medewerker sales & service basisonderwijs

Heb jij hart voor het onderwijs? Wil je ons helpen elke leerling zich zelfbewust en vaardig in techniek en technologie te ontwikkelen? Lees snel verder en laat je verrassen door de functie als schooladviseur / medewerker sales & service basisonderwijs bij Maakotheek in Rotterdam.

JIJ ZOEKT:

Een baan bij een onderwijsgerelateerde organisatie waarbij je jouw kennis van het onderwijs kunt gebruiken om scholen te werven, maar ook te ondersteunen en adviseren in het opnemen van Wetenschap&Techniek in het curriculum door het gebruik van onze alles-in-één Maakboxen.

WIJ ZOEKEN:

Een collega die scholen proactief benadert en enthousiast maakt over Wetenschap&techniek op school en het werken met de cycli van Onderzoekend & Ontwerpend leren. Maar basisscholen ook ondersteuning en service biedt in het werken met Maakboxen. Elk contactmoment is voor jou een kans om de school meer informatie te geven over de mogelijkheden van Maakotheek. Want leren door te maken, daar heeft elk kind baat bij! Aan jou de taak (nieuwe) scholen hiervan te overtuigen.

JIJ HEBT:

  • 1-3 jaar saleservaring
  • kennis van of ervaring in de onderwijsmarkt
  • sterke interesse in (nieuwe) techniek en bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden die dit biedt in het onderwijs
  • HBO denk- en werkniveau
  • een rijbewijs B
  • uitstekende communicatieve vaardigheden

WAT GA JE DE KOMENDE TIJD DOEN?

Jij bent het visitekaartje van Maakotheek, het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je werft actief nieuwe scholen in jouw regio. Deze scholen bezoek je en je laat voorbeelden van onze materialen, lessen en begeleiding zien. Ook sta je op beurzen, verzorg je onderwijsworkshops en sta je op informatiemarkten. Welke dat zijn bepaal je samen met de directie.

Samen met je collega’s van het marketing- en salesteam handel jij alle telefoontjes en mails af. Door goed te luisteren, speel je in op de behoefte van de klant en creëer je nieuwe kansen en mogelijkheden.

Je houdt je bezig met het binnenhalen en afhandelen van nieuwe bestellingen en met het nabellen van leads. Ook onderhoud je bestaande relaties.

Je maakt hierbij onder meer gebruik van ons CRM-systeem, waarbij jouw vlotte manier van communiceren je helpt bij een snelle en juiste (administratieve) afhandeling. Je werkt intensief samen met het team, zo vindt er regelmatig overleg plaats waarbij de taken worden verdeeld.

WANNEER BEN JE SUCCESVOL?

Je bent commercieel en praktisch ingesteld, een ondersteuner met een servicegericht karakter en je hebt lef. Je bent communicatief sterk, commercieel vaardig en je vindt het prettig in teamverband te werken. De onderwijswereld is je bekend of je maakt je deze wereld snel eigen door jouw proactieve instelling en nieuwsgierigheid. Binnen no time weten onze klanten jou te vinden en ben jij een schooladviseur-expert bij Maakotheek!

WIJ BIEDEN:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een innovatief en dynamisch team;
  • 32-38-urige werkweek met een marktconform salaris;
  • Werk in je “eigen” rayon in de buurt van je woonplaats

INTERESSE?

Heb je interesse, stuur dan je CV met een begeleidende motivatiebrief naar sollicitatie@maakotheek.nl (t.a.v. mw S. Algra). Als je meer wilt weten over de functie kan je ook bellen met Suzanne Algra, T 06-28764743.