Menu

Droneparcours

primair onderwijs (groep 3 t/m 8)

voortgezet onderwijs (onderbouw vmbo/havo/vwo)

De leerlingen worden bekwaam in het aansturen van een drone, zowel in de lucht als op water. Er wordt een plan van eisen gemaakt waaraan het droneparcours moet voldoen. Daarna gaan ze dit zelf bouwen, testen en verbeteren. 1,2,3 GO!

Wat zit er in de Maakbox?

lesbrieven

primair onderwijs: 4 lessen middenbouw én 4 lessen bovenbouw
voortgezet onderwijs: 4 lessen onderbouw (vmbo/havo/vwo)

apparatuur

Drones.

materiaal

Karton, hout, ijzerdraad, splitpennen, touw etc. voor gebruik in alle klassen.

videoinstructie

Online videoinstructies van elke les.

Droneparcours-Maakotheek-01-Maakbox-drone-met-tablet.JPG Droneparcours-Maakotheek-02-Drone.JPG Droneparcours-Maakotheek-03-Hovercraft-WT-Onderzoeken-ontwerpen.JPG Droneparcours-Maakotheek-04-Materialen-onderzoeken-ontwerpen.JPG
Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. Een Maakbox gebruik je met de hele school, alle groepen. Afhankelijk van de grootte van je school bepaal je welk formaat Maakbox (M, L of XL) je nodig hebt.
Bekijk hier welk formaat Maakbox bij jouw school past.
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding.

Instructievideo

Maakinstructie hovercraft

Video's Middenbouw

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4

Video's Bovenbouw

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4