Menu

Droneparcours

primair onderwijs (groep 3 t/m 8)

voortgezet onderwijs (onderbouw vmbo/havo/vwo)

De leerlingen worden bekwaam in het aansturen van een drone, zowel in de lucht als op water. Er wordt een plan van eisen gemaakt waaraan het droneparcours moet voldoen. Daarna gaan ze dit zelf bouwen, testen en verbeteren. 1,2,3 GO!

Wat zit er in de Maakbox?

lesbrieven

primair onderwijs: 4 lessen middenbouw én 4 lessen bovenbouw
voortgezet onderwijs: 4 lessen onderbouw (vmbo/havo/vwo)

apparatuur

Drones.

materiaal

Karton, hout, ijzerdraad, splitpennen, touw etc. voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen.

videoinstructie

Online videoinstructies van elke les.

Droneparcours-Maakotheek-01-Maakbox-drone-met-tablet.JPG Droneparcours-Maakotheek-02-Drone.JPG Droneparcours-Maakotheek-03-Hovercraft-WT-Onderzoeken-ontwerpen.JPG Droneparcours-Maakotheek-04-Materialen-onderzoeken-ontwerpen.JPG
Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. De huurkosten bedragen €1.200,– (excl. BTW) per Maakbox. Een Maakbox huur je voor de hele school tegelijk en is geschikt voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen per school per periode. (PO: groep 3-8, VO: onderbouw vmbo/havo/vwo). Wil je de Maakbox gebruiken op een kleinere school of voor een beperkt aantal klassen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor overleg over de mogelijkheden.
Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding.

Wil je liever een “op maat” voorstel voor Maakboxen ontvangen? Ook dat kan! Klik op de bovenstaande knop om te beginnen.

Instructievideo

Maakinstructie hovercraft

Video's Middenbouw

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4

Video's Bovenbouw

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4