Maakbox_optische_illusies_spiegels_thaumatroop_zootroop_periscoop

Optische illusies & spiegels

primair onderwijs (groep 3 t/m 8)
 

 
Leerlingen doen onderzoek naar verschillende optische illusies en de werking van spiegels. In de vervolgles ontwerpen ze hun eigen optische illusies, namelijk een thaumatroop voor de middenbouw en een zoötroop voor de bovenbouw. In de vervolgles van spiegels maken ze ook een echte periscoop.

Wat zit er in de Maakbox?

4 lessen middenbouw én 4 lessen bovenbouw
en bijbehorende werkboeken en werkbladen

Dubbele spiegels, zaklampen, kralen en meer.

Satéprikkers, lijmpistool incl. patronen, plakband, punaises, lollystokjes, rietjes etc. Voldoende voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen.

Online videoinstructies van elke les.

Gemaakt in de klas
Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. De huurkosten bedragen €1.200,– (excl. BTW) per Maakbox. Een Maakbox huur je voor de hele school tegelijk en is geschikt voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen per school per periode. (PO: groep 3-8, VO: onderbouw vmbo/havo/vwo). Wil je de Maakbox gebruiken op een kleinere school of voor een beperkt aantal klassen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor overleg over de mogelijkheden.

Bestel deze Maakbox nu!
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding. Wil je liever een “op maat” voorstel voor Maakboxen ontvangen? Ook dat kan!
Klik op de bovenstaande knop om te beginnen met bestellen.

Hieronder vind de videoinstructies. (Deze kun je alleen bekijken als je de maakbox hebt).

Maakbox informatie

De leerlingen doen onderzoek naar verschillende optische illusies en de werking van spiegels.

Leerlingen doen onderzoek naar verschillende optische illusies en de werking van spiegels.