Maakbox_programmeer_robot_nao

Programmeer de robot

primair onderwijs (groep 3 t/m 8)
voortgezet onderwijs (onderbouw vmbo/havo/vwo)

 
Deze grote robot kan door leerlingen zelf geprogrammeerd worden! De leerlingen programmeren verschillende opdrachten die de robot vervolgens uit moet voeren.
In de middenbouw wordt begonnen met computational thinking: welke stappen moet je zetten (programmeren) zodat de robot doet wat je wilt?

Wat zit er in de Maakbox?

Deze Maakbox is nog volop in ontwikkeling, daarom zijn nog niet alle details bekend. Hou deze pagina in de gaten als je eerst meer wilt weten. Je kunt deze Maakbox ook nu al gewoon bestellen.

Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. De huurkosten bedragen €1.200,– (excl. BTW) per Maakbox. Een Maakbox huur je voor de hele school tegelijk en is geschikt voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen per school per periode. (PO: groep 3-8, VO: onderbouw vmbo/havo/vwo). Wil je de Maakbox gebruiken op een kleinere school of voor een beperkt aantal klassen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor overleg over de mogelijkheden.

Bestel deze Maakbox nu!
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding. Wil je liever een “op maat” voorstel voor Maakboxen ontvangen? Ook dat kan!
Klik op de bovenstaande knop om te beginnen met bestellen.

Maakbox informatie

De leerlingen leren welke stappen zij moeten zetten om een robot zelf te programmeren met als doel dat de robot opdrachten uitvoert.

Lessen

Voor deze Maakbox staan nog geen lessen online.