Maakbox_robotiseer_wereld_ozobot_stad_programmeren

Robotiseer je wereld

primair onderwijs (groep 1&2)
primair onderwijs (groep 3 t/m 8)

 
De leerlingen ontdekken wat de Ozobot allemaal kan en sturen de Ozobot op pad aan de hand van opdrachten. De middenbouw laat de Ozobot rekenen (bussommen). De bovenbouw ontwerpt de stad van de toekomst.Wat zit er in de Maakbox?

4 lessen middenbouw én 4 lessen bovenbouw
en bijbehorende werkboeken en werkbladen

Ozobots, stekkerblokken met oplaadstations, bedrukte grondplaten (50 x 70 cm), Ozobot-stiften in vier kleuren, MAB-blokjes.

A3- en A4-papier, wegenstickers, kleurcodestickers, crêpetape, karton, schuimblokken, satéprikkers voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen.

Online videoinstructies van elke les.

Gemaakt in de klas

Wat is een Ozobot?
De Ozobot is ’s werelds kleinste programmeerbare robot. Hij heeft sensoren aan de onderkant, waarmee hij kan navigeren over een plattegrond met lijnen. Je kunt hem aansturen door middel van specifieke kleurcodes.

Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. De huurkosten bedragen €1.200,– (excl. BTW) per Maakbox. Een Maakbox huur je voor de hele school tegelijk en is geschikt voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen per school per periode. (PO: groep 3-8, VO: onderbouw vmbo/havo/vwo). Wil je de Maakbox gebruiken op een kleinere school of voor een beperkt aantal klassen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor overleg over de mogelijkheden.

Bestel deze Maakbox nu!
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding. Wil je liever een “op maat” voorstel voor Maakboxen ontvangen? Ook dat kan!
Klik op de bovenstaande knop om te beginnen met bestellen.

Hieronder vind je de videoinstructies. (Deze kun je alleen bekijken als je de maakbox hebt).

Maakbox informatie

De leerlingen onderzoeken wat de Ozobot allemaal kan en sturen de Ozobot op pad aan de hand van opdrachten.

De leerlingen ontdekken wat de Ozobot allemaal kan en sturen de Ozobot op pad aan de hand van opdrachten.