Maakbox_stop-motion_film_set_storyboard_tablet

Stop-motion

primair onderwijs (groep 3 t/m 8)
voortgezet onderwijs (onderbouw vmbo/havo/vwo)

 
De leerlingen leren wat stop-motion filmpjes zijn en wat de kenmerken hiervan zijn. Dit gaan zij gebruiken om een verhaal mee te vertellen, waardoor leerlingen ook leren over soorten verhalen en het belang van storyboards. Met deze kennis ontwerpen ze vervolgens een decor en maken ze hun eigen stop-motion filmpje.Wat zit er in de Maakbox?

primair onderwijs: 4 lessen middenbouw én 4 lessen bovenbouw
voortgezet onderwijs: 4 lessen onderbouw (vmbo/havo/vwo)

Tablets met software, stop-motion-tafeltjes en houders.

Karton, klei, gekleurd papier en nog veel meer, voldoende voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen.

Online videoinstructies van elke les.

Gemaakt in de klas
Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. De huurkosten bedragen €1.200,– (excl. BTW) per Maakbox. Een Maakbox huur je voor de hele school tegelijk en is geschikt voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen per school per periode. (PO: groep 3-8, VO: onderbouw vmbo/havo/vwo). Wil je de Maakbox gebruiken op een kleinere school of voor een beperkt aantal klassen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor overleg over de mogelijkheden.

Bestel deze Maakbox nu!
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding. Wil je liever een “op maat” voorstel voor Maakboxen ontvangen? Ook dat kan!
Klik op de bovenstaande knop om te beginnen met bestellen.

Hieronder vind je de videoinstructies. (Deze kun je alleen bekijken als je de maakbox hebt).

Maakbox informatie

De leerlingen leren wat een stop-motion film is en de kenmerken hiervan. Hierna ontwerpen zij een eigen stop-motion-film.

Verhalen vertellen met stop-motion: leerlingen leren over verhalen, over storyboards en over verschillende soorten films.