Maakbox_wearables_fashion_kleding_elektronica_sensor

Wearables

primair onderwijs (groep 3 t/m 8)
voortgezet onderwijs (onderbouw vmbo/havo/vwo)

 
In deze lessen ontwerpen de leerlingen een handige toepassing voor diverse hulpverleners. Ze gebruiken hiervoor LED-lampjes, sensoren en buzzers. De gemaakte toepassing wordt in de vinylsnijder gesneden en direct op textiel geperst.

Wat zit er in de Maakbox?

primair onderwijs: 4 lessen middenbouw én 4 lessen bovenbouw
voortgezet onderwijs: 4 lessen onderbouw (vmbo/havo/vwo)
en bijbehorende werkbladen

Sensoren, vinylsnijder, t-shirt pers.

LED-lampjes, buzzers, kabeltjes, batterijen & -houders, vilt, vinyl, textielstickers en naald & draad voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen.

Online videoinstructies van elke les.

Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. De huurkosten bedragen €1.200,– (excl. BTW) per Maakbox. Een Maakbox huur je voor de hele school tegelijk en is geschikt voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen per school per periode. (PO: groep 3-8, VO: onderbouw vmbo/havo/vwo). Wil je de Maakbox gebruiken op een kleinere school of voor een beperkt aantal klassen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor overleg over de mogelijkheden.

Bestel deze Maakbox nu!
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding. Wil je liever een “op maat” voorstel voor Maakboxen ontvangen? Ook dat kan!
Klik op de bovenstaande knop om te beginnen met bestellen.

Maakbox informatie

De leerlingen ontwerpen een outfit met handige toepassingen voor onze hulpverleners, zij maken gebruik van o.a. ledjes, sensoren en buzzers.