Menu

Onze klanten & partners

Maaktheek is actief op scholen door heel Nederland. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en onze samenwerkingspartners.
De kinderen zijn heel enthousiast; ze leren dingen die ze niet uit een boek leren maar ook andere vaardigheden wat betreft ontwerpen en onderzoeken. Geweldig!
Tessa Nicolaas
leerkracht — De Contrabas, Capelle aan den IJssel
IMG 7493
De trots die ik zie bij de leerlingen als ze zelf iets gemaakt hebben! Daar geniet ik elke keer van. Het zelfvertrouwen in hun kunnen groeit elke keer weer een stukje verder.
Juf Özlem
vakleerkracht W&T — Comeniusschool en Paul Krugerschool, Den Haag
IMG 6488
Maakotheek helpt onze leerlingen bij het ontdekken van hun talenten en zorgt voor een gevarieerd aanbod binnen het W&T onderwijs.
Rob Daniëls en Angela Stamps
De Piramide, Deurne
Thumbnail quote piramide
Maakotheek helpt ons W&T op onze school een plek te geven. De koppeling met onze W.O.-methode en thema’s is ideaal. Dat scheelt tijd en moeite. Door "learning by doing" wordt ons team zich steeds meer bewust van de mogelijkheden van de didactiek en W&T in het algemeen.
mw. W. Gelderblom
adjunct-directeur — IKC de Vlinder, Rotterdam
IMG 7484
Wij hebben de dozen op aangepaste wijze ingezet en puur positieve reacties gehoord. Met name de handleidingen en het feit dat in principe alle materialen in de doos zitten wordt als zeer positief gezien (scheelt enorm qua werkdruk beleving voor de collega's)
Constance Teuteberg
SBO het Kompas, Dordrecht
IMG 9731
De lessenreeksen van de Maakotheek zijn geen methode, maar juist een leidraad om W&T in de klas toe te passen. Dit biedt houvast om dit type onderwijs te kunnen geven met daarbinnen genoeg ruimte voor de eigen creativiteit van de leerkracht en leerlingen.
Natasja van Leeuwen
coördinator LKP — Petrus Dondersschool, Den Haag
IMG 9432

Maakotheek wordt ingezet bij scholen binnen deze onderwijsinstellingen:

Onze samenwerkingspartners: