Menu

Onze klanten & partners

Maaktheek is actief op scholen door heel Nederland. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en onze samenwerkingspartners.
Meester, nu weet ik niet meer of ik filmregisseur, elektricien of piloot wil worden, misschien moet ik maar techniekleraar worden
Leerling van meester Niels
de Wegwijzer, Spijkenisse
Foto
De trots die ik zie bij de leerlingen als ze zelf iets gemaakt hebben! Daar geniet ik elke keer van. Het zelfvertrouwen in hun kunnen groeit elke keer weer een stukje verder.
Juf Özlem
vakleerkracht W&T — Comeniusschool en Paul Krugerschool, Den Haag
IMG 6488
Maakotheek helpt onze leerlingen bij het ontdekken van hun talenten en zorgt voor een gevarieerd aanbod binnen het W&T onderwijs.
Rob Daniëls en Angela Stamps
De Piramide, Deurne
Thumbnail quote piramide
De lessenreeksen van de Maakotheek zijn geen methode, maar juist een leidraad om W&T in de klas toe te passen. Dit biedt houvast om dit type onderwijs te kunnen geven met daarbinnen genoeg ruimte voor de eigen creativiteit van de leerkracht en leerlingen.
Natasja van Leeuwen
coördinator LKP — Petrus Dondersschool, Den Haag
IMG 9432
Door het gebruiken van de Maakboxen ben ik geen tijd kwijt met het regelen van alle materialen en weet ik dat de lessen didactisch sterk zijn opgebouwd. Ik kan meteen aan de slag en ik weet dat alles klopt en werkt. Daardoor kan ik doen wat ik het liefst doe: onderwijzen.
Juf Marije
groep 7 — O.G. Heldringschool, Den Haag
20170330 134544
Maakotheek helpt ons W&T op onze school een plek te geven. De koppeling met onze W.O.-methode en thema’s is ideaal. Dat scheelt tijd en moeite. Door "learning by doing" wordt ons team zich steeds meer bewust van de mogelijkheden van de didactiek en W&T in het algemeen.
mw. W. Gelderblom
adjunct-directeur — IKC de Vlinder, Rotterdam
IMG 7484

Maakotheek wordt ingezet bij scholen binnen deze onderwijsinstellingen:

Onze samenwerkingspartners: