Menu

Onze klanten & partners

Maaktheek is actief op scholen door heel Nederland. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en onze samenwerkingspartners.
De trots die ik zie bij de leerlingen als ze zelf iets gemaakt hebben! Daar geniet ik elke keer van. Het zelfvertrouwen in hun kunnen groeit elke keer weer een stukje verder.
Juf Özlem
vakleerkracht W&T — Comeniusschool en Paul Krugerschool, Den Haag
IMG 6488
De kinderen zijn heel enthousiast; ze leren dingen die ze niet uit een boek leren maar ook andere vaardigheden wat betreft ontwerpen en onderzoeken. Geweldig!
Tessa Nicolaas
leerkracht — De Contrabas, Capelle aan den IJssel
IMG 7493
Maakotheek helpt ons W&T op onze school een plek te geven. De koppeling met onze W.O.-methode en thema’s is ideaal. Dat scheelt tijd en moeite. Door "learning by doing" wordt ons team zich steeds meer bewust van de mogelijkheden van de didactiek en W&T in het algemeen.
mw. W. Gelderblom
adjunct-directeur — IKC de Vlinder, Rotterdam
IMG 7484
Door het gebruiken van de Maakboxen ben ik geen tijd kwijt met het regelen van alle materialen en weet ik dat de lessen didactisch sterk zijn opgebouwd. Ik kan meteen aan de slag en ik weet dat alles klopt en werkt. Daardoor kan ik doen wat ik het liefst doe: onderwijzen.
Juf Marije
groep 7 — O.G. Heldringschool, Den Haag
20170330 134544
Maakotheek helpt onze leerlingen bij het ontdekken van hun talenten en zorgt voor een gevarieerd aanbod binnen het W&T onderwijs.
Rob Daniëls en Angela Stamps
De Piramide, Deurne
Thumbnail quote piramide
Wij hebben de dozen op aangepaste wijze ingezet en puur positieve reacties gehoord. Met name de handleidingen en het feit dat in principe alle materialen in de doos zitten wordt als zeer positief gezien (scheelt enorm qua werkdruk beleving voor de collega's)
Constance Teuteberg
SBO het Kompas, Dordrecht
IMG 9731

Maakotheek wordt ingezet bij scholen binnen deze onderwijsinstellingen:

Onze samenwerkingspartners: