Menu

Je bekijkt een video die hoort bij de Maakbox Duurzame energie

Als je deze Maakbox op school gebruikt, krijg je toegang tot video's voor elke uitgewerkte les, video's met algemene instructies over de spullen uit de Maakbox én handige tipvideo's met oplossingen voor problemen en leuke ideeën voor extra mogelijkheden met de spullen.

Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. De huurkosten bedragen €1.200,– (excl. BTW) per Maakbox. Een Maakbox huur je voor de hele school tegelijk en is geschikt voor gebruik in circa 10 klassen / tot 300 leerlingen per school per periode. (PO: groep 3-8, VO: onderbouw vmbo/havo/vwo). Wil je de Maakbox gebruiken op een kleinere school of voor een beperkt aantal klassen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor overleg over de mogelijkheden.
Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding.

Wil je liever een “op maat” voorstel voor Maakboxen ontvangen? Ook dat kan! Klik op de bovenstaande knop om te beginnen.

Instructievideo's

Bij les 1: Een stroomkring van kopertape
Bij les 2, proef 1: Een dynamo
Bij les 2, proef 2: Een zonnepaneel
Bij les 2, proef 3: Staafjes in zuur
Bij les 4 (Bovenbouw): Straatlamp & windmolen

Video's Midden- & Bovenbouw

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4