Menu

Wearables

primair onderwijs (groep 1 en 2)

primair onderwijs (groep 3 t/m 8)

In deze lessen ontwerpen de leerlingen een handige toepassing voor diverse hulpverleners. Ze gebruiken hiervoor LED-lampjes, sensoren en buzzers. De gemaakte toepassing wordt in de vinylsnijder gesneden en direct op textiel geperst.

Wat zit er in de Maakbox?

lesbrieven

primair onderwijs: lesbrieven kleuters, 4 lessen middenbouw én 4 lessen bovenbouw
en bijbehorende werkboeken en werkbladen

apparatuur

Sensoren, vinylsnijder, t-shirt pers.

materiaal

LED-lampjes, buzzers, kabeltjes, batterijen & -houders, vilt, vinyl, textielstickers en naald & draad voor gebruik in alle klassen.

videoinstructie

Online videoinstructies van elke les.

Wearables-02-Stika_Vinylsnijder_met_folie_Maakbox_Techniek.JPG Wearables-03_Techniekonderwijs_Maakotheek_Vilt.JPG Wearables-06_Maakotheek_Leskist_Techniekonderwijs_T-shirt_textielpers.JPG Wearables-08-Leskist-Maakbox-Sensoren-voor-technieklessen.JPG Wearables-09-Materalen-en-apparatuur-Maakotheek.JPG Wearables-10-Maakotheek-leskist-wearables-applicaties-maken.JPG
Je huurt een Maakbox van schoolvakantie tot schoolvakantie. Een Maakbox gebruik je met de hele school, alle groepen. Afhankelijk van de grootte van je school bepaal je welk formaat Maakbox (M, L of XL) je nodig hebt.
Bekijk hier welk formaat Maakbox bij jouw school past.
Bestel deze Maakbox voor één periode tussen twee schoolvakanties. Of kies er nog meer Maakboxen bij om verzekerd te zijn van een jaar rond W&T-aanbod. Wij bezorgen de box(en) in overleg en halen deze aan het eind van een periode weer op. Jij en je team krijgen gedurende elke periode dat er een Maakbox op school is ook toegang tot onze online begeleiding.

Instructievideo's

Instructie stroomkring
Instructie stroomkring met sensoren
Voorbeeld: Een button maken
Voorbeeld: Kleding maken
Instructie vinylpers

Video's Middenbouw

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4

Video's Bovenbouw

Les 1
Les 2
Les 3
Les 4